Udlejning af container til brænde opbevaring

En container kan være en rigtig god ting til at holde sit brænde, både tørt og sikker i. Er man ikke lige typen som er til at bygge sin egen brændestabel, eller ønsker man noget som er både mere tørt og mere sikkert, så kan en almindelige fragt container være en rigtig fin løsning.
Men skal man købe eller leje sin container? Det er for mange det store spørgsmål. Nogle foretrækker at benytte sig af containerudlejning, mens andre hellere vil købe en ny eller brugt container. En anden ting som du også skal overveje, er sikkerheden. Skal du bruge en containeralarm, containerlåse eller måske opsætte et hegn omkring dine containere?

Læs mere om container udlejning og containerlåse

Containerudlejning for private

Har man blot en enkelt palle brænde stående, så vil det næppe kunne betale sig at leje en hel container til det. Men er man typen som ikke vil risikere at løbe tør, så var det måske en ide at overveje. Det lyder måske lidt dyrt at leje en container, men faktisk vil du kunne spare penge på det. F.eks. har du mulighed for at bestille 10 paller vådt eller lufttørret billig brænde hjem, til en betydelig lavere pris end en enkelt palle ovntørret brænde koster. Lad det ligge i containeren og stille og rolig tørre op sommeren over. Den besparelse af over mere end rigelig til at betale for leje en af brugt container.
Men for at denne løsning kan betale sig, så kræver det at du har et større forbrug af brænde eller briketter, og ikke blot fyre lidt op for hyggens skyld. Er det det mest for hyggens skyld, så overveje i stedet at købe en brugt container. Fordelen ved at leje containere, er at du så har mulighed for at udskifte den efter behov og størrelse. Du kan leje en model som er lidt bedre end dem som man ofte ender med at købe. Du kan endda leje en specialcontainer, som er speciel udviklet til opbevaring af brænde.

Læs mere om containerudlejning

en fragt container til opbevaring af brænde

Køb af container

I stedet for at leje, vælger mange også at købe en container. Det kan være alt lige fra en billig brugt fragt container, til en ny specialcontainer til opbevaring af brænde. Den sidste løsning, er nok mest målrettet virksomheder som har et stort forbrug af brændsel, eller brændeforhandlere.
Til private vil en standard 20 fods container ofte være mere en rigeligt til dette formål. De kan nogle gange fås for omkring 1500 til 2000 kroner brugt, på f.eks. guloggratis eller den blå avis. Du kan også høre hos et containerfirma som f.eks. DC Supply A/S som både sælger og udlejer containere.

Hvilken løsning skal du vælge? Prøv at regne lidt på tingene, og få styr på hvad dit behov er. Så kan du efter at have tjekket priserne og kvaliteten se hvad du vil få mest glæde af. Husk også at der i nogle tilfælde vil være en merudgift til f.eks. containerlåse, alarmer og lignende.