Pas på med briketter på tilbud

Som de fleste af os ved kan briketter ofte købes lige så billigt som brænde, og er et rigtigt godt alternativ til at fyre med i brændeovne eller pejse. Derfor er det mange der ofte kigger de forskellige tilbuds avis eller online forhandlere igennem efter nogle gode priser på træbriketter. Hårdt pressede savsmuldsbriketter er derfor et meget populært alternativ til almindeligt brænde stykker, da disse fylder mindre og derudover har et meget lavt fugtindhold på mellem 6 og 10 procent, hvilket gør at man uden problem kan fyre med dem og ikke skal bekymre sig om ens brænde er tørt nok. Kvalitet er altid vigtigt når vi snakker brændsel, dette gælder også for almindeligt brænde og for træpiller. Inde på brikettertilbud.dk har de lavet en større undersøgelse om lige præcis dette og den har vi her taget udgangspunkt i.

Briketter tilbud

Falder man over et godt tilbud på briketter, er det ikke altid man skal skynde sig at slå til. Kvaliteten er nemlig ikke altid helt i top hvis prisen er helt i bund. Dette er meget vigtigt for hvis træbriketter skal varme optimalt op i dit hjem, så skal kvalitet også være i orden. Så inden du ligger en større ordre på en palle af disse, sørg for lige at se hvad andre skriver om forhandleren hvis du ikke allerede har handlet der før. Eller bestil en gratis brændeprøve de steder hvor man har mulighed for dette. Det kan faktisk være direkte farligt at fyre med de helt dårlige træbriketter da der evt. kan dannes giftige forbindelser i form af røgpartikler ved afbrænding. Disse røgpartikler kan som regel ikke undgå også at komme ud i din stue under optænding eller når du skal fylde nyt brændsel på ovnen eller pejsen.

Bedste Briketter

Hvad mange ikke ved er at der faktisk er ret stor forskel på træbriketter alt efter hvor man køber dem. Især de helt billige briketter fra f.eks. Tyskland eller øst Europa er ikke altid i top kvalitet og man for derfor ikke altid en optimal opvarmning, og dermed en dårligere varmeøkonomi, ved at benytte sig af disse. Man risikere også at de afgiver en kemisk lugt ved afbrænding eller at halvdelen af briketter er smuldret væk under transporten. Det kan selvfølgelig ske at der har været en fejl på indpakningen og de derfor har haft mulighed for at suge vand, men ofte er de fleste ordentlige forhandlere flinke til at bytte dem til en ordentlig kvalitet. Skal man derfor have de bedste træbriketter, skal man få nogle som udelukkende består af træ og ingen bindings midler eller tilsætnings stoffer. Da briketterne ofte sælges kilo og ikke i rummeter som almindeligt brænde gør, er træsorter som nåletræ faktisk nogle af de bedste til fremstilling af briketterne.

Køb briketter Online

Fordelen ved at købe sine træbriketter eller almindeligt brænde for den sags skyld lokalt, er at man har mulighed for at tjekke kvaliteten inden man ligger en ordre. Når man køber dem online har man ikke haft mulighed for at se eller føle på dem ført, og man er derfor nød til at stole på hvad forhandleren skriver om produktet. Dette gør at nogle måske ikke er helt trygge ved at købe den slags produkter over Internettet, men hellere betalt lidt ekstra for dem og så vide præcis hvad man får. Vil man spare penge og købe nogle billige briketter, så bør man kigge sig om efter nogle gode priser online da de som regel er lidt lavere her end hvis du køber lokalt.
De aller billigste briketter finder du nemlig over Internettet og ikke i din lokale træforhandler.

Tilbud brænde

Hvis du er ude efter billig brænde, som er kløvet og klart til brug, så er det også over internettet hvor du finder de bedste priser. Her skal du så blot vide at det mest træ fås som både ovntørret, som er klart til lige at blive smidt i pejsen, og som lufttørret som ofte har godt af lige at ligge en uge eller 2 mere inden du brænder det af. Da brænde sælges i rummeter er der ofte ret stor forskel i pris på de lette og de tunge træsorter. F.eks. kan en palle bøgebrænde nemt koste 400 kroner mere end en palle med Ask eller Birk. Det betyder dog ikke, at det bedst kan betale sig at købe det billige brænde da 1 kilo Bøg afgiver præcis samme mængde varme som f.eks. 1 kilo Fyr eller Ask. Køber du det dyre bøgebrænde, vejer en paller derfor også noget mere end en palle med Fyrtræ og du får derfor også meget mere varme for pengene.

Tilbud træpiller

Men hvad med træpiller, kan man også købe dem online og spare penge? Ja du finder også de bedste priser på træpiller over Internettet, men her skal du især passe på med de billige træpiller. Det er nemlig ikke altid at kvaliteten på de billige træ piller er helt i orden, og hvis du har et automatisk indførings system til din brændeovn så kan du risikere at pillerne ødelægger dette eller i bedste fald medføre den ekstra arbejde i form af rengøring. Derfor er at altid vigtigt at du kender kvaliteten når du køber træpiller, hvad enten det er online eller lokalt.

kilde:
Brikettertilbud.dk
Web: http://www.brikettertilbud.dk/braende/