Iphone 7 cover – en voksende trend

Mobilcovers er efterhånden gået hen og blevet en kæmpe ting her i Danmark. Næsten alle danskere ejer en mobiltelefon, og en stor del af disse danskere benytter forskellige typer af covers til deres telefon.
I denne artikel kommer vi til at se lidt nærmere på nogle af de bedste mobil covers til den populære Iphone 7 og 7 plus, som efter min mening er en rigtig god telefon lige for tiden. Den nye 8 og 10 syntes stadig er alt for dyr i forhold til hvad du får ekstra med i prisen.

Hvilket iphone 7 cover er bedst?

Der findes rigtig mange dårlige covers på marked, og alt for mange forhandlere af disse. Derfor gælder det om at finde en god og pålidelig forhandler som har de rigtige produkter og til den rigtige pris. Den bedste jeg indtil videre har fundet her i Danmark er Capida. Det har et rigtig stort udvalg til næsten alle mobiltelefoner og i en god kvalitet. Jeg har selv købt et iphone 7 plus cover til min mobil herfra, og er rigtig glad for det. Der er masser af iphone 7 plus cases at vælge imellem. Hvilket cover som er bedst er meget en smagssag. Nogle vil have et blødt silikone cover, mens andre heller vil have et lækkert lædercover til deres mobil. Men lad os se lidt på hvilke som ikke er helt dumme at overveje.

Læs mere: Capida.dk – iphone 7 cover

Hvilke cover til iphone 7 bør man overveje?

Mange digital enheder som mobiler kræver en hvis pleje og god håndtering, hvis du vil have de skal fungere i lang tid. En rigtig god måde at forlænge levetiden på din telefon, er ved at benytte et godt mobilcover. Ikke alene beskytter det telefonen mod slag og stød, men minimere også de skrammer og ridser som man ellers undgår sin telefon får. Taber du din telefon kan det også være med til at forhindre telefonen går i stykker.
Siden lanceringen af Iphone 7/7 plus, har folk været helt vilde med disse 2 modeller. De folk som har købt dem, vil derfor gerne sikre sig at de holder så lang tid som muligt og beskytte dem godt. Derfor er der blevet solgt rigtig mange iphone 7 covers.
Men en stor del af dem som benytter sig af cover til iphone 7, gør det fordi det giver dem mulighed for at ændre stil og udseende på mobiltelefonen på en nem og effektiv måde. Det tager jo ikke meget tid, lige at skifte et cover og så ser den pludselig helt anderledes ud. Er man f.eks. seriøs forretningsmand, så kunne et eksklusivt lædercover jo være en fin ting der til, er man teenager pige, så er et mobil cover med masser af bling måske den stil man gerne vil have. Men lad os se på et par eksempler på nogle af de mest almindelige type af Iphone covers.

Phone 7 and 7 Plus lædercover med pung

Mobil cover til Iphone 7
Du kender sikkert problemet med både at have sin mobiltelefon i lommen, sammen med sin tegne bog. Det fylder rigtigt godt. En løsning på dette problem er at købe et iphone cover med tegnebog i. Du vil blive overrasket over hvor mange ting, man faktisk kan opbevare i disse typer af mobil covers. Mange af de forskellige covers inde på Capida.dk har mulighed for at du kan opbevare ting som penge, kreditkort og den slags i dem. Dermed slipper du helt for at have din tegnebog med dig og kan nøjes med telefonen. Nogle af disse er af ægte læder og ser rigtig business agtig ud. Problemet med nogle af disse typer af mobilcover er at godt kan gøre din telefon lidt for stor og klodset, så det gælder om at finde en model som et tyndt og alligevel giver plads til de ting du har brug for. Ofte kommer de med magnetisk slip cover, som efter min mening er den bedste løsning. Så et lædercover med pung er en rigtig god løsning til din Iphone 7 og 7 plus.

Har du masser af lyd og video på din telefon, så er denne type cover måske ikke det bedste valg til dig, men vil du gerne have er mere eksklusivt look på din Iphone, så kan det bestemt anbefales.

iPhone 7 and 7 Plus bumper cover

Bumper cover til mobiltelefoner fra Capida

En bumper case, er rigtig måde at beskytte sin telefon på. Udover god beskyttelse giver et bumper case adgang til alle porte og knapper på din IPhone 7/7 Plus, noget som man ikke altid ser i tegnebogs modellen. En anden fordel ved dette mobil cover, er at det ikke fylder så meget i lommen som visse andre typer gør.
Når du vælger et iPhone 7 bumper cover, skal du være opmærksom på at det passer til din telefon. Siden lanceringen af iPhone 6 har Apple bibeholdt to dimensioner for deres smartphones: 4,7 “og 5,5”. Hvis du ikke er ny til Apple økosystem, ved du, at iPhone 6, 6s og 7 er tilgængelige i 4,7 “størrelse; og iPhone 6 Plus, 6s Plus, SE og 7 Plus fås i 5,5 “størrelse.

Denne type cover giver en god allround beskyttelse til din smartphone. Disse er som regel lavet af polycarbonat og TPU, hvor kombinationen sikrer fuldstændig sikkerhed og beskyttelse. Mange mærker producere disse bumpers med slank profil, så din telefon fylder så lidt som muligt i lommen. En anden fordel ved dette cover, er at det giver et godt greb når du holder telefonen i hånden. Det gør den mere praktisk at tale i, og mindsker risikoen for at den glider ud af hånden på dig. Noget som faktisk sker mere end man lige skulle tro.

Så selvom der er flere hundrede forskellige Iphone 7 covers, så er det især disse 2 typer som jeg kan anbefale. 2 slags cover som man ikke går helt galt med at købe. Er man ikke til den model med pung, så er et traditionelt bumper cover ofte den helt rigtige løsning. Husk at et godt mobilcover beskytter din telefon og forlænger levetiden, så er det ofte en rigtig god ide at investere i et sådant. Prisen er som regel nede på et niveau hvor alle kan være med.

Kilde:
Capida.dk
Vesteralle 11
9760 Vrå
Danmark
Web: www.capida.dk

Udlejning af container til brænde opbevaring

En container kan være en rigtig god ting til at holde sit brænde, både tørt og sikker i. Er man ikke lige typen som er til at bygge sin egen brændestabel, eller ønsker man noget som er både mere tørt og mere sikkert, så kan en almindelige fragt container være en rigtig fin løsning.
Men skal man købe eller leje sin container? Det er for mange det store spørgsmål. Nogle foretrækker at benytte sig af containerudlejning, mens andre hellere vil købe en ny eller brugt container. En anden ting som du også skal overveje, er sikkerheden. Skal du bruge en containeralarm, containerlåse eller måske opsætte et hegn omkring dine containere?

Læs mere om container udlejning og containerlåse

Containerudlejning for private

Har man blot en enkelt palle brænde stående, så vil det næppe kunne betale sig at leje en hel container til det. Men er man typen som ikke vil risikere at løbe tør, så var det måske en ide at overveje. Det lyder måske lidt dyrt at leje en container, men faktisk vil du kunne spare penge på det. F.eks. har du mulighed for at bestille 10 paller vådt eller lufttørret billig brænde hjem, til en betydelig lavere pris end en enkelt palle ovntørret brænde koster. Lad det ligge i containeren og stille og rolig tørre op sommeren over. Den besparelse af over mere end rigelig til at betale for leje en af brugt container.
Men for at denne løsning kan betale sig, så kræver det at du har et større forbrug af brænde eller briketter, og ikke blot fyre lidt op for hyggens skyld. Er det det mest for hyggens skyld, så overveje i stedet at købe en brugt container. Fordelen ved at leje containere, er at du så har mulighed for at udskifte den efter behov og størrelse. Du kan leje en model som er lidt bedre end dem som man ofte ender med at købe. Du kan endda leje en specialcontainer, som er speciel udviklet til opbevaring af brænde.

Læs mere om containerudlejning

en fragt container til opbevaring af brænde

Køb af container

I stedet for at leje, vælger mange også at købe en container. Det kan være alt lige fra en billig brugt fragt container, til en ny specialcontainer til opbevaring af brænde. Den sidste løsning, er nok mest målrettet virksomheder som har et stort forbrug af brændsel, eller brændeforhandlere.
Til private vil en standard 20 fods container ofte være mere en rigeligt til dette formål. De kan nogle gange fås for omkring 1500 til 2000 kroner brugt, på f.eks. guloggratis eller den blå avis. Du kan også høre hos et containerfirma som f.eks. DC Supply A/S som både sælger og udlejer containere.

Hvilken løsning skal du vælge? Prøv at regne lidt på tingene, og få styr på hvad dit behov er. Så kan du efter at have tjekket priserne og kvaliteten se hvad du vil få mest glæde af. Husk også at der i nogle tilfælde vil være en merudgift til f.eks. containerlåse, alarmer og lignende.Vi beklager nedetiden

Grundet server problemer har vores hjemmeside desværre været nede i lidt over en uge. Problemet er nu løst og DTVtransition.org er nu oppe og køre som planlagt igen.

Alt indhold er nu flyttet over på en nu og mere sikker server, så at dette problem ikke burde ske igen. Vi beklager evt. gener i har måtte have.

Teknisk fejl - vi beklager

Automatik til porte og hegn

Vi har tidligere set lidt på forskellige typer af hegn og porte, sikring af sit hjem eller virksomhed og mobilhegn. I dette indlæg vil vi se lidt nærmere på nogle af de andre ting som kan bruges til adgangskontrol. Et begreb som efterhånden får større og større betydning herhjemme. Hvor det før i stor udstrækning handlede om at sætte et hegn op for at holde udvedkommende ude. Så bruges adgangskontrol i større grad til at øge sikkerheden i en bestemt zone eller at kontrollere større mængder af folk. Lad os dykke ned i det og kigge nærmere på et par andre metoder som hyppigt benyttes til adgangskontrol eller sikring af områder nu om dage. Alt lige fra det klassiske trådhegn til det populære mobilhegn.

Automatik til porte

Porte og låger er et ret vidt begreb som dækker over alt lige fra den lille haveport for enden af haven, til store industri porte der er flere meter bred. Til mange af disse porte, er det faktisk muligt at få forskellige former for automatik. Det kan f.eks. være en simpel foldeport til garagen eller en metal port til et industri område man skal kunne åbne via sin mobiltelefon. Der findes et hav af forskellige låse muligheder og anden automatik til porte, det er næsten kun fantasien som sætter grænserne.

Læs også: Oversigt over alle typer af hegn og porte

Pullerter

Pullerter er en ret simpel type af afspærring, som f.eks. anvendes til at tillade gående adgang til et område men ikke køretøjer som biler. Et eksempel på pullerter, kunne være de stolper man ser i nogle gågader, hvor man ikke ønsker bilerne skal have adgang. Nu om dage er der især kommet fokus på de mere kraftige pullerter, som skal være i stand til at stoppe selv en bil i høj hastighed.

Automatiske pullerter

En special type af pullerter, er den semiautomatisk pullert eller automatiske pullerter, som kan sænkes ned i jorden, og midlertidigt tillade køretøjer adgang til området. Ofte er disse at foretrække over de traditionelle stationære pullerter. Prisen er dog også noget højere end ved en stationær pullert. Men den ekstra fleksibilitet som er i en automatisk pullert, er ofte mer prisen værd.

Fletværkshegn

En anden populær hegnstype er et fletværkshegn som dækker over en bred type af trådhegn. I modsætning til eksempelvis et panelhegn, så anvendes et fletværkshegn ofte blot til midlertidig indhegning af områder, da det har en relativ kort levetid på cirka et par år. F.eks. som et alternativ til mobilhegn til byggepladser og lignende. Et fletværkshegn er lidt mere stabilt end et mobilhegn, hvilke kan give nogle fordele alt efter hvad ens behov er.

Læs også: Mobilhegn eller fletværkshegn?

Panelhegn

Et panelhegn er et alsidigt galvaniseret hegn bestående af svejsede stålgitre og støbte stolper. Med en levetid på over 20 år, er et panelhegn en solid løsning til mange forskellige steder. Det er derudover et hegn som kræver meget lidt vedligeholdelse. Panelhegnet kendes også som et elementhegn eller industrihegn, da det ofte bliver anvendt til indhegning af virksomhedens grund. Panelhegnet er en af de mest benyttede typer af hegn i Danmark, og med god grund! Til denne type af hegn fås også en stor mængde af forskellig adgangskontrol som porte og bomme.

Læs også: Mere info om forskellige typer af hegn og porte

Trådhegn

Et typisk trådhegn kan anvendes rigtig mange steder, og derfor bruges til sikring de fleste steder. Typiske steder hvor man kan se et trådhegn er børnehaver, rensningsanlæg, firma bygninger og den slags. Der findes flere forskellige typer af trådhegn, i forskellige højder og styrke. En stor del af de hegn man ser, er et klassisk trådhegn. En hegnstype med rigtig mange anvendelses muligheder, og som flittigt bliver brugt rundt omkring i det danske land. Der er stor forskel på hvordan et trådhegn ser ud, så er æstetikken en væsentlig faktor, så bør man tage et kig på de forskellige modeller inden for trådhegn. En praktisk hegnsløsning som kan bruges rigtig mange forskellige steder.

Støjhegn

Støjvægge eller støjhegn som de også er kendt som, bruges til at afskærme støjen fra et område. Det kan eksempelvis være i forbindelse med noget støjende industri, eller man kan opsætte et støjhegn langs et stykke af en motorvej hvis den er placeret tæt på et bebygget område. I takt med at vi er blevet langt mindre tolerante over for støjgener, har vi også set en kraftig stigning i anvendelse af støjhegn. Nu om dage accepterer vi ikke længere støj på samme måde som tidligere, vi vil gerne kunne sidde i vores baggård eller have og nyde roen. Dette stiller større krav til industri virksomheder og motorveje, og dermed et større behov for støjhegn og vægge. Faktisk har vi oplevet en kraftig stigning i brugen af støjhegn over de senere år, i takt med at flok til større og større krav til at tingene ikke må larme så meget. Vi finder os ikke længere i helt samme støj mængde som tidligere. Nu om dage skal der ikke meget støj til, før at klagerne vælter ind hos kommunen.

Hegn og porte

Husk at der til hvert hegn ofte også skal være en indgang, enten i form af en port eller en bum. Mange af disse løsningen inden for porte og bomme kan være temmelig dyre, så det er vigtigt også lige at huske at have disse med i sine beregninger over omkostninger. Her skal man alt efter model vælge hegn og porte som passer sammen, da ikke alle typer af porte og bomme vil passe til hegnet. Ofte kan det være lidt et problem at finde den rigtige port til den type hegn man har. Heldigvis er der sket en kraftig stigning i udvalget inden for porte, så nu er det blevet noget nemmere end for blot 10 år siden.
Hvilken port man skal vælge afhænger af hvilken type af hegn. Men til langt de fleste hegnstyper findes der et bredt udvalg inden for forskellige typer af porte, både med automatik og uden.

Gitter hegn

Gitterhegnet også kendt som et stålgitterhegn er en type af panelhegn som anvendes til indhegning af udendørs områder, institutioner og andre steder hvor der ikke er behov for stor sikkerhed. et gitter hegn er solidt og nemt at opsætte, som er god til at holde de fleste uvedkommende væk fra området. En stor del af de typiske hegnstyper vi ser omkring områder, er ofte en eller anden form for gitterhegn. Gitterhegnet fås i forskellige tykkelse og masker, nogle er finmasket, så man nærmest ikke kan se igennem hegnet, mens andre har store nok masker til at en håndbold kan trille igennem, men ikke en person. Et stålgitterhegn er for mange et rigtigt godt valg til indhegning af sin virksomhed eller institution. Men få altid flere tilbud på opgaven, da prisen på et gitter hegn kan svinge meget alt efter kvalitet, og hvem som skal opsætte det.

Der er en hel del muligheder når det komme til hegn og porte. Her er en kort oversigt over hvad vi har beskrevet af typer i denne artikel.

 • Automatik til porte
 • Automatiske pullerter
 • Pullerter
 • Fletværkshegn
 • Panelhegn
 • Trådhegn
 • Støjhegn
 • Mobilhegn
 • Hegn og porte
 • Gitter hegn

Her er en kort video som beskriver hurtigt hvor man kan sætte et metal hegn omkring en parkeringsplads. Giver lidt en ide om hvordan det f.eks. skal gøres ved opsætning af visse hegnstyper. Måden det oprettes på variere dog en del efter hvad hegnstype det er tale om.Mobilhegn og byggeplads hegn

Mobilhegn fra Ishøj Hegn A/S - din specialist i opsætning og montering af alle hegnstyperEn af de mest populære typer af hegn her i Danmark er de såkaldte mobilhegn (også kendt som byggeplads hegn eller festival hegn). De bruges ofte til midlertidig indhegning af områder. F.eks. i forbindelse med koncerter, byggerier eller cykelløb. Kort sagt – steder hvor man har brug for at skærme af for nogle personer i en periode. Disse byggepladshegn fås ofte i forskellige typer og i forskellige prisklasser.

Et eksempel er et Mobilhegn type 124, fra Ishøj Hegn A/S, er et let og mobilt hegn, hvor hvert element måler 350 x200 cm, og kan sammensættes efter behov. En komplet mobilt hegnssystem til midlertidige afspærringer Det opsættes i flytbare betonklodser og består af et stormasket svejset net i metal.

Hvorfor bruge et mobilhegn?

Fordelen ved disse mobilhegn, er at de er utrolig nemme og hurtige at sætte op, sammenlignet med de mere traditionelle typer af hegn som f.eks. trådhegn, panelhegn eller rørhegn. F.eks. til festivaller, bruges de som festival hegn, for at undgå at folk som ikke har betalt kommer ind. Her er det jo nærmest altid tale om en midlertidig indhegning. For mere information om disse typer af hegn, se vores gamle indlæg her: Typer af hegn og porte

Skal man f.eks. afholde en koncert, og kun vil havde adgang for betalende gæster, så er et mobil hegn jo den ideale løsning. Nemt at opsætte, og pille ned igen, og billigt at anskaffe eller leje. Eller hvis du har en container eller to, som du gerne vil sikre indholdet i ekstra godt. Så kan du jo nemt og hurtigt opsætte et mobilhegn omkring containeren, og dermed skabe en ekstra sikkerhed for relativ få penge. Det er jo ikke uden grund at en stor de af de danske byggepladser, vælger at anvende et byggepladshegn for at holde størstedelen af folk ude. Mobilhegn eller byggepladshegn er efterhånden nogle af de mest anvendte typer af hegn i Danmark, og til en lang række forskellige formål.

Læs også: Mobilhegn eller byggepladshegn

Ulemper ved et mobil hegn

Efter at have kigget på par af fordelene ved et byggeplads hegn, er det nu tid til at kigge på ulemperne ved det. For det er jo tale om et billigt hegn, hvilket også betyder at det ikke er et specielt solidt hegn. Dette gør at sikkerheden med et mobilhegn ikke er lige så høj, som med et fast hegn som eksempelvis et panelhegn. Det er ret nemt at klatre over disse mobilhegne, og nogle af typerne kan man også relativt nemt vælte eller flytte på. Dette gør at det er en af de hegnstyper, med den dårligste sikkerhedsværdi.
Dog er det stadig langt bedre end intet hegn. De fleste af os ved man ikke skal forcere et hegn, og holder sig pænt på den anden side af det. Men som vi ofte ser det til koncerter, karneval eller lignende begivenheder, så er der nu og da folk der alligevel vælger at klatre over det. Så det er ikke den ideelle måde at holde folk ude på. Men på den anden side, sammenligner man prisen på denne type af hegn med prisen på et fast, så er det ret så mange som skal klatre over det, før at det ikke længere kan betale sig.

Valg af mobilhegn

Der findes som sagt en del forskellige mobile hegn. Nogle er ekstrem simple, og kun egnet til at indikere for folk, at her er et spærret område. Andre er noget bedre til at holde folk ude. F.eks. de hegn som bruges til koncerter og lignende. Det gælder altid om at finde lige netop den type af hegn som passer til dit behov. For nogle er sikkerheden måske ikke en faktor, hel vil de små billige hegn sagtens kunne bruges. Men skal de holde folk ude, så er det ofte de lidt større modeller man skal op i. Skal sikkerheden være helt i top, så er det nok ikke et mobilhegn, men en af de faste hegnstyper som et elementhegn eller panelhegn som man skal overveje. Fordelen ved mobilhegnet er jo netop at det er mobilt, og dermed muligt at flytte. Dog giver det stadig en noget højrer sikkerhed, end slet intet hegn. Der findes forskellige mål på mobilhegn, og det er muligt både at købe og leje et mobil hegn. Mange vælger også at købe et mobilhegn brugt eller blot at leje det i en kort periode, der findes en del firmaer som tilbyder udlejning af hegn.

Andre typer af hegn

Nu har vi hovedsageligt set på mobilhegnet her, og selvom det er en af de mest benyttede typer af indhegning, så er der stadig rigtige mange steder hvor et fast hegn som panelhegn, elementhegn, pressegitterhegn, trådhegn, stålgitterhegn eller Rørhegn vil være en meget bedre løsning. Det afhænger af ting som pris, sikkerhed, æstetik når man skal vælge hvilken type som har brug for. Med de mange muligheder som er, så kan det for mange være ret svært at vælge den rigtige løsning, derfor er det næsten altid en god ide, lige at tage en ekspert med på råd. F.eks. ved at kontakte et hegnsfirma som Ishøj A/S eller Moosdoorf A/S.- Begge er landsdækkende, har har stor kompetencer inden for området.

Byggepladshegn bliver mere populært

Over de senere år, ser vi flere og flere tyverier fra byggepladser. Det betyder at der ofte er brug for større sikkerhed på de områder, f.eks. i form af indhegning med byggepladshegn, videoovervågning, samt indlåsning af værktøj i containere og lignende. Det er ikke længere blot et par 15 årige knægte som syntes det kunne være smart lige at nuppe en vinkelsliber, men mere organiseret kriminalitet, hvor større mængder værktøj stjæles og efterfølgende sælges i udlandet. Det betyder også at der er sket en stigning i antallet af byggepladser, som vælger at få opsat et mobilhegn da dette giver en del ekstra sikkerhed. Hermed er det ikke bare at køre en varevogn ind på pladsen, fylde den med værktøj og byggematerialer, og så blot køre igen. Det ekstra besvær som skal til, for at først fjerne noget af hegnet, gør at flere vælger ikke at stjæle fra den indhegnede byggeplads. Af samme grund ser vi også at langt de fleste større byggepladser er indhegnet, netop fordi det virker og har en effekt.

Nogle gange vil man i stedet for et mobil hegn, vælge at bruge et midlertidigt fletværkshegn. Visse typer af fletværkshegn har en relativ kort levetid, og pris og kan derfor snildt bruges som en mere solid erstatning til et mobilhegn.

Byggepladshegn, en nem og effektiv type af hegn til masser af formål

Som du kan se, så er der både nogle fordele og ulemper ved at vælge et mobil hegn. Men alt efter hvad dit behov er, så kan det være en rigtig god type af hegn som både er billigt og praktisk.

Få et sundt vægttab

Guide til hvordan du taber digFor mange af os, er det at opnå en vægt man er tilfreds med en stor udfordring. At have den perfekte vægt er vigtig. Ikke kun fordi de fleste går meget op i udseende herhjemme. Men også fordi det giver en, en større sundhed og gør mange ting i dagligdagen nemmere. Det kan f.eks. være noget som simpelt som at købe nyt tøj. Har man blot et par kilo ekstra på sildebenene, så kan det nogle gange være lidt af et problem at finde det rigtige tøj.
Dette er også grunden til at vi hvert år (og gerne omkring januar), smider millioner af kroner efter forskellige typer af slanke produkter, som f.eks. Nupo, XL-S Medical eller Chili Burn. Produkter som har til formål at gøre det nemmere for at os, at opnå et vægttab. Men er det sundt? Er det spild af penge eller virke disse produkter faktisk? Det prøver her i artiklen at se lidt nærmere på.

Hvordan opnår man et vægttab

For langt de fleste almindelige raske mennesker, så handler det at tabe vægt, som at forbrænde mere energi, end man indtager. Bruger man f.eks. 3.000 Kcal på en dag, og spiser man kun 2.500 Kcal, så burde man i løbet af 2 uger, tabe hvad der svarer til et kilo fedt. Kroppen skal jo bruge en hvis mængde energi på at fungere, holde en varm, og bevæge sig. Kommer der ikke nok energi ind via maden, så må kroppen jo begynde at tæge på sine resurser. Dette kan f.eks. det fedt man har i kroppen, eller muskelmasse.

Der er flere måder man kan tabe sig på. F.eks. ved at motionere mere. Vejer du omkring 80 kg, og løber du 6km om dagen, så forbrænder du hver dag omkring 500 kcal ekstra. Dette svarer igen til at du taber 1kg fedt på 2 uger. F.eks. kan man bruge produkter som Nupo til bedre at styre hvor mange kcal man får i løbet af en dag.

Den anden måde er at spise færre kalorier. Dette kan være ved at bytte noget af det “usunde” mad ud med sunde variationer, eller ved at spise mindre portioner.

Den 3. måde du kan tabe dig på, er ved at bruge forskellige typer af kosttilskud, som kan fremme din naturlige forbrænding eller gøre at kroppen optager mindre fedt. Produkter som Chili Burn og XL-S medical, falder inden for disse kategorier.

Men lad os prøve at se lidt nærmere på nogle af de mange typer af kosttilskud som findes til at opnå vægttab.

Nupo slankepulver

Nupo fås i mange varianter. Alt lige fra sportsbare, proteinpulver til supper. Det fås også i flere forskellige smage. Fordelen ved et produkt som Nupo, er at du kan vælge at udskifte et eller flere af dine måltider med en Nupo variant. En variant som indeholder færre kalorier end den mad du normalt ellers ville have spist. På den måde spiser du færre kalorier end før, hvilket ofte føre til et vægttab. Med Nupo får du et redskab til at hjælpe med at regulerer kosten lidt. Så det er altså ikke tale om et produkt, du skal spise som mellem måltid.

Læs også: Opnå en bedre sundhed med Nupo

New Mordic Chili Burn

Der har længe være vist, at chili kan øge ens forbrænding. New Nordic Chili Burn indeholder ingredienser som chilifrugt, grøn te, ingefærrod, dildfrø samt olie fra pebermynteblade, hvilket til sammen skulle øge din forbrænding en smule, og samtidig reducere luft i maven. Det er ofte meget få % som denne type produkt øger din forbrænding med. Så man skal ikke tro, at man blot kan spise et par Chili Burns om dagen, og så taber man sig. I kombination med kost og motion, så kan det være at give et lille ekstra boost, til dit som ønsker maksimal effekt af din slankekur. Men som enkeltstående produkt et Chili Burns eller lignende chili baseret produkt ikke noget mirakel kur. New Mordic Chili Burn et af de bedste chili produkter som lovligt kan købes online.

Se mere her på https://www.med24.dk/slank-og-fitness/slankeprodukter/oevrige-slankeprodukter/xl-s-medical-fedtbinder-60-stk

XL-S Medical fedtbinder

XL-S Medical fedtbinder, er et ret interessant produkt alt efter hvordan ens madvaner er. Spiser man generelt sundt, så har dette produkt ikke den store effekt. Men spiser man derimod meget fed mad, kan det være rigtigt effektivt. XL-S Medical er et produkt som indeholder nogle specielle fibre. Fibre som binder en del af fedtet i maden sammen. På den måde bliver denne blanding for stor til at blive optaget i tyndtarmen, derved udskilles det naturligt fra kroppen igennem afføringen. Så en del af den fedt du indtager, vil ikke blive optaget i kroppen og du vil dermed indtage færre kalorier end du spiser. XL-S Medical fedtbinder er et af de mest populære slankeprodukt hos flere firmaer som f.eks. Apoteket eller med24.dk. Der er ofte gode rabatter ved at købe det online hos Med24.dk, lige som med New Mordic Chili Burn.

Spis rigtigt og få maksimal effekt ud af din slankekur og opnå det bedste vægttab

Helse og Sundhed

Er det noget som vi efterhånden er blevet gode til her i Danmark, så er det ting som Helse og Sundhed. Helseprodukter og økologiske produkter sælges mere end nogensinde før. Snakker vi motion, så er det langt over halvdelen af os som løber en tur, dyrker spot, eller på en eller anden måde får lidt motion ind i dagligdagen. Vi er temmelig sundt folkefærd, på trods af vi har et af de højeste forbrug af alkohol, og spiser lidt for mange danske wienerbrød. Samtidigt er vi også et af de lande, som har det største forbrug af kosttilskud.

Hurtigt eller langsomt vægttab?

Hvad er bedst – et hurtigt vægttab eller et langsomt? Der er fordele og ulemper ved begge metoder. Hvis vi starter med det langsomme vægtab. Taber man sig langsomt, så har kroppen bedre tid at vende sig til det. Du stresser på den måde ikke kroppen så meget, og det mest af det du taber kommer fra fedt.
Jo hurtigere man taber sig, jo større en del af vægtabet kommer i form af muskel tab. Dette er ofte en dårlig ting, da jo flere muskler man har, jo større er ens basis forbrænding. Så dem vil vi jo gerne behold. Fordelen ved det hurtige vægttab, er er at chancen for at du så opnår dit mål inden du kører træt i det, er betydelig større. Så der er fordele og ulemper ved bette metoder.

Vedligehold sit vægttab

Alt for mange af os, har prøvet at følge en slankekur og opnået et godt vægttab. 5 måneder senere, er samtlig kilo tilbage på kroppen, så hvordan vedligeholder man så et vægttab?
Det som mange af os gør galt, er at efter vi stopper med en slankekur, så begynder vi at spise præcis det samme som før slankekuren. Måske ikke den først uge eller to, man langsomt kommer ens gamle spisevaner snigende tilbage. Og det var jo disse spisevaner som i første omgang fik os til at gå på slankekur! Så det der skal til for at undgå at tage kiloene på igen, er en reel kost omlægning, hvor man får brudt sine gamle spisevaner, og får nogle nye sundere vaner ind. Dette kan være rigtigt svært selv at få gjort, så ofte er det en god ide at opsøge en diætist. Nogle af disse kan også rådgive inden for kosttilskud.

Så held og lykke med at opnå et sundt vægttab, hvad enten det er med motion, kostomlægning eller brug af kosttilskud som Nupo, Chili Burn eller XL-S Medical fedtbinder.

Den årlige oktoberfest

Hvad er en oktoberfest og hvad skal man vælge af tyroler kostumerSå er det igen snart tid til af afholde den store oktoberfest. Desværre oktoberfesten i Aalborg jo blevet aflyst i år p.g.a ekstrem dårlig planlægning fra arrangørens side. Grunden var åbenbart at konferencier, Lars Hjortshøj havde aflyst og i et land med over 6 millioner indbyggere var det åbenbart helt umuligt at finde en erstatning. Jeg havde selv set frem til denne fest og fundet mit stiveste tyroler kostume frem, men desværre blev det jo ikke til noget. Så det kan være jeg skal bruge en af de andre mindre feste her i Nordjylland. Men hvorfor er det lige at vi klæder os ud i fjollede tyroler kostumer, alpehuer og lytter til tyske slagere som vi normalt hader? Hele oktoberfesten er jo sammensat af en masse små elementer som langt de fleste af os ikke bryder som ret meget om – Alpehuer, lederhosen, tysk folkemusik, sauerkraut og tyskere. Men når man så sætter alle de elementer sammen, går det hele op i en højrer enhed og bliver til noget helt specielt, noget som langt de fleste af os elsker – nemlig den årlige oktoberfest.

Læs også: valg af kostumer til julefrokosten

Hvad er oktoberfesten?

Oktoberfesten stammer helt tilbage til starten af 1800 taller, hvor en tysk prins (Ludwig d.1) skulle giftes med prinsesse Therese af Saxe-Hildburghausen ved en stor fest i München. En fest med masser af gøgl, musik, hestevæddeløb og meget andet sjovt. En fest som varede i flere dag og endte med at blive så stor en succes at de lokale valgte at gentage succesen hvert år hvor det var muligt. Der har selvfølgelig været enkelte år, som f.eks. år med krig og lignende, hvor det ikke har været muligt at afholde festen, men i langt de fleste år har der været fest.

Læs også: Hvorfor vi elsker udklædning og kostumer

I München er der under oktoberfesten opsat store telte, nogle af dem med plads til 5-6.000 personer, hvilket er lidt vildt, hvis man sammenligner med et typisk dansk have test. Der er masser af forskellige forlystelser, spisested og ikke mindst ølboder. Folk fra hele verden kommer i deres tyroler kostumer, som for mænd består af lederhosen, ternet skjorte, lange hvide strømper og pæne sorte eller brune sko. For kvinder består deres tyrolertøj af en kjole, en kortærmet bluse og en nederdel som bruges til at indikere om man er i et forhold eller single. Glemte jeg at nævne at festen vare i 16 til 17 dage? Det er de færreste som holder ud i alle dage, men det betyder også at man har mulighed for lige at snuppe en enkelt dag eller to og nyde den gode tyroler stemning og evt bruge et par dage på at se resten af München.

Købe sit tyroler kostume eller lave selv?

Der findes et hav af butikker som sælger tyroler kostumer til mænd og kvinder, men kvaliteten og autenticiteten af disse er desværre ofte ret lav. De fleste af os har ofte en del af tøjet, f.eks. en ternet skjorte og et par pæne sko, og så er det blot et par gode lederhosen og strømper man måske mangler at købe. Det kan godt betale sig at smide lidt penge efter nogle i en ok kvalitet, evt. køb dem brugte, kvaliteten her er stadig langt over hvad man finder i kostume butikker. Det samme gælder for kostumerne til kvinder, også her har man ofte noget af det selv, og skal derfor blot købe en enkelt del eller to, hvilket igen er at foretrækker over de færdige tyroler kostumer til en seriøs oktoberfest.

Special container – En løsning for alle

Vi så her tidligere at det faktisk var et ret stort marked inden for special containere, både til private men også til firmaet – http://www.dtvtransition.org/brug-af-container-til-renovering/. Dette vil vi her i vores nye artikel prøve at kigge lidt nærmere på, og se hvorfor det et er blevet så populært at bruge en special container, frem for at bygge til eller benytte en anden løsning. Faktisk bruger folk efterhånden disse containerløsninger i stor stil, både som midlertidige løsninger, men mange er efterhånden også gået over at begyndt at bruge dem som en permanent løsning, da holdbarheden og kvaliteten har vist sig at være helt i top. F.eks. kan man her på http://nyttag.org/special-container-andet-end-blot-renovering-af-huset/ – en side med fokus på nyt tag og renovering, se eksempler på de mange special modeller som bruges inden for bygge branchen. Men lad os først prøve at kigge lidt på nogle aktuelle eksempel på brugen af special containere. Hvor vi sidste gang kiggede på løsninger som mobil køkken, skurvogn, pavillon og messestand, ser vi her nærmere på nogle af de lidt mere specielle muligheder der er.

<-- insert billede -->
Eksempel på brug af container til special løsninger - et Huawei p9 lite cover til din telefon

Container klasselokale

En skole i Jylland stod med et akut plads problem, da flere af deres eksisterende klasselokale skulle ombygges og ombygningen ville strække sig langt ind i det nye skoleår. Løsningen på problemet blev at opsætte 11 specialtilpassede containere, hvorved de fik 150 m2 ekstra plads og dermed nok lokaler til at kunne fortsætte undervisningen. Det hele mundede ud i en special designet containerløsning med to store klasselokaler. Hertil blev der tilsluttet et gang areal med en garderobe og toiletfaciliteter til både drengene og pigerne. En nem, effektiv og sikker løsning på et akut problem, da disse containere hurtigt kunne tilsluttes de eksisterende bygninger.

Mobilt savværk

Et større bygge firma, stod pludselig i den situation at de manglede nogle savværksfaciliteter til deres byggeplader. Det skulle være en simpel og praktisk løsning, som skulle kunne opstilles nemt og hurtigt. Derudover skulle den være mobil, så den kunne transporteres rundt blandt de forskellige byggepladser, eller hvor der nu engang er behov for savværket.
Løsningen her blev at få lavet en special container med indbygget 20ft savværk. Løsningen var rigtig god, især under dårlige vejrforhold, da man her havde mulighed for at kunne stå indenfor og arbejde. Ikke at forveksle med et mobil cover, som vi diskuterede tidligere i artiklen om Huawei p9 lite cover og læderjakker.

Læs også: Huawei p9 lite cover til mobil

Omklædningsfaciliteter

Et større vandland var nød til at fjerne deres eksisterende omklædningsrum, da disse efterhånden var slidt ned. De skulle inden for få år i gang med et større ombygnings projekt, og manglede derfor en god midlertidig løsning på til deres omklædningsrum. Løsning blev at lave et specialindrettet omklædningsrum i form af 6 stk. 40ft isolerede containere, som efterfølgende blev beklædt med træ udvendigt, så det passede naturligt ind i placeringen. Dermed var deres problem med omklædningsfaciliteter blevet løst med en container på en hurtig og effektiv måde. En løsning som ellers ville have været betydelige dyrere.

Special container

Står ud selv og mangler en special løsning, så kan det sagtens tænkes at du kan tage udgangspunkt i en container og ombygge denne til lige netop dit behov. Med en Special container er du hurtigt i gang, og med mindre du laver for meget om på den, vil den også være mobil, og dermed nem at flytte rundt efter behov. En fordel som gør at mange netop vælger en sådan special container løsning.
Disse eksempler vi har set her på siden, er jo blot et par eksempler på hvad man kan bruge en container til, og for at vise at det ikke kun er til transport eller opbevaring af affald man benytter disse. En del af disse special løsninger, er ting man selv kan lave med en gammel container, men skal man bruge noget mere special, så bør man tage kontakt til et firma som tilbyder denne slags. Dette kan eksempelvis være DC Supply A/S fra Nørresundby www.dc-supply.dk eller hvad der nu engang ligger i nærheden af hvor du bor.

Med en mobil løsning kan man hurtigt og nemt få opstillet et nyt klasse lokale lige der hvor man har behov for det.

Mode – smarte læderjakker og mobil covers til mænd

Huawei p9 lite cover mobilcover

Mode og stil er der altid plads til, derfor snupper vi her på en varm sommerdag lige et lille indlæg om læderjakker til mænd, en ting som aldrig helt går af mode.
Hvad enten der er tale om en Street eller Retro biker jakker, så er læder noget som passer fint samme med det meste af ens gaderobe. Men hvordan kom vi lige i gang med at bruge læder jakker, og hvorfor er de stadig så populære den dag i dag. Lad os starte med at tage et lille kig på historien bag.

Historien bag læderjakker

Helt tilbage til før Kresti fødsel har vi anvendt læder til tøj i en eller anden form. Men det var faktisk først i starten af 30’erne de klassiske designs til det vi kender som en læderjakke opstod. Her fandt datidens piloter ud af at læder var et rigtigt godt materiale til at modstå kulde og vind når man sat oppe i en åben flyver. Især de berømte bombe piloter, som ofte var ude på lange ture i 1. verdenskrig benyttede alle de klassiske brune bomber jakker, som bestod af hestelæder og var foret med uld indvendigt. Dette gav en meget robust jakke, som samtidig var varm og kunne modstå den kraftige vind piloterne ofte blev udsat for.
Det gik ikke mange år, inden biker kulturen også opdagede fordelen ved en sådan læderjakke og tog fenomenet til sig. Dette mundende ud i en anden klassik stil – biker jakken. Det var også her at vi begyndte at se de sorte jakker, frem for de brune som piloterne brugte.

Se smart ud med det rigtige mobilcover og solbriller

Vil man se smart ud, så er en flot læderjakke ikke altid nok. Tilbehøret er også vigtigt. F.eks. ved brug af et smart mobilcover til en P9 Huawei lite, som er en af de mest populære discount modeller inden for mobil telefoner lige for tiden. Et Huawei p9 lite cover koster omkring 150 kroner, og vil virkelig gøre din mobil mere smart, og dig selv lidt mere cool. Se nogle af disse mobil p9 lite covers her på Mobil Covers til P9 lite fra Huawei

Men et fancy mobil cover er ikke altid nok. Der skal selvfølgelig også et par flotte solbriller til. Ray flyve briller er ofte det helt rigtig valg til en læderjakke. Tænk bare Top Gun.

Nu er mobil covers og solbriller ikke nødvendigvis det vigtige for at se smart ud. Det var mest blot et par overdrevet eksempel på for at fortælle at accessories faktisk er en vigtig del af ens look. Tøjet alene er ofte ikke nok til at skabe en stil. Her vil forskellige typer af accessories ofte være nødvendige for at fuldende det.

Læder og miljø

Læder er jo i bund og grund hud fra dyr. Og som alt andet levende har det med at gå i fordærv med mindre man behandler det. Derfor er det nødvendigt at garve materialet først. Garvning er kort og godt en bearbejdning af rå huder og skind med henblik på at konservere produktet til brug for beklædning eller til møbler. Garvningen er en længere process hvor huden renses for fedt og olier, huden blødgøres og man ender til sidst op med et meget solidt, smidt og holdbart produkt som med den rette pleje kan holde i rigtig mange år.
Desværre er garvning af læder en meget forurenende process. Under garvningen bliver der ofte produceret store mængder spildevand indeholdende organiske stoffer og forskellige kromsalte. Som de fleste af os ved, så er krom er et meget giftigt tungmetal, der ligesom f.eks. kviksølv akkumuleres op igennem fødekæderne, og i sidste ende ender i os mennesker. Det er dog muligt at rense dette spildevand, inden det ledes ud i naturen, hvilket også sker på flere af de mere moderne fabrikker. Problemet er dog at størstedelen af det læder der fremstilles f.eks. til jakker, kommer fra lande som Indien, Kina og Mexico, hvor der ikke er rød til de dyre og effektive rensningsanlæg. Det er ikke kun miljøet som belastes med disse giftige kemikalier, også mange af de ansatte på disse fabrikker, får varige skader efter at arbejde med disse stoffer år ind og år ud. Ofte i form af kronisk eksem, øjensygdomme og kræft.

På grund af de mange miljø mæssige problemer med fremstilling af læder, så er der enkelte virksomheder, som har valgt at producere bæredygtige læderjakker ud af genbrugs skind. Her benytter man så skin fra gamle jakker, som ozon renses og efterfølgende syes om til nye og moderigtige smarte læderjakker til mænd. Firmaer som f.eks. Danske Cool Image – som sælger miljøvenlige jakker, Huawei p9 lite cover til mobil, solbriller og meget andet. I samme stil som det kendte mobil cover firma Capida.dk. Personligt noget som jeg syntes er et rigtigt godt koncept, men desværre i en alt for lille skala til at rigtigt har en betydning. Kunne man få flere firmet med på denne genbrugsvogn, både inden for tøj og mode, men også inden for møbler, så ville man kunne reducerer hele den krom forurening en hel del, og faktisk gøre noget ved hele problemstillingen med læder. Selv større magaziner som the The huffington Post, har sat fokus på genbrug og miljø, så mon ikke det er noget vil kommer til at se meget mere til over de næste par år. Det er i hvert fald en problemstilling som vi er nød til at finde en løsning på, og helst inden for alt for længe.

Genbrug af læder jakker - Mobil covers - læderjakker til mænd og kvinder.

Mode og stil

Moden inden for læderjakker kommer og går, det er ofte et par år, hvor man ikke ser ret mange i en læder jakke, et år senere går alle i en. De fleste mænd med blot lidt respekt for sig selv, har en eller anden form for læderjakke hængende i sit skab. Køre man motorcykel så har man selvfølgelig en bikerjakker da den jo både er praktisk, beskyttende og varm. Men selv til et smart jakkesæt kan man bære den rigtige læderjakker uden at det ser forkert ud, det handler blot om at finde den rigtige model og farve, og her er man heldigvis så fleksible at læder jo kan kombineres med det meste andet tøj.

Kilde: capida.dk
WEB: www.capida.dk
Vesteralle 11
9760 Vrå
Danmark

Brug af container til renovering

container skurvogn - sådan laver man den perfekte skurvogncontainer Står du og skal have et nyt tag på dit hus eller gang i et renoverings projekt, så kan flere af de problemer man ofte løber ind i, faktisk løses via en container. Faktisk er disse containere mere brugbare end man lige skulle tro, især til forskellige bygge projekter. Det er ikke kun den klassiske beholder til bortskaffelse til byggeaffald (hvilket jo er en af mulighederne), men også til at flere andre meget brugbare funktioner igennem projektet. Lad os prøve at kigge lidt på nogle af disse anvendelses muligheder.

Container til affald

Den klassiske affalds container, hvor man smider brugte teglsten, murbrokker og gamle lægter i, når containeren så er fuld, køres den på lossepladsen og tømmes.
Denne brug kommer vi ikke uden om i forbindelse med et bytte projekt. Der vil altid være rester der skal bortskaffes på den ene eller anden måde. For mange er dette den mest typiske brug af containere. En nem og praktisk måde at slippe af med sit affald på, frem for at skulle køre 20 gange med en overlæsset trailer.

Mobil køkken i en container

En noget mere anderledes brug af en container, er i form af et mobil køkken. Et containerkøkken eller mobilkøkken i en container, er en special bygget container, der indeholder alt du har brug for til at betjene flere hundrede personer med mad. Faktisk kan et sådant køkken i følge specifikationerne, lave mad til omkring 400 gæster. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, så er du eksempelvis ved at renovere en bolig blok, kunne et sådant mobil køkken, være en rigtig smart løsning, så alle stadig har mulighed for at lave mad og få noget at spise. Du placerer blot containeren der hvor du skal bruge den, tilkobler vand og el og inden for 10 minutter er du oppe og køre. Der er dog ikke mange som kender til dette, efter min mening, ret smarte koncept med et mobilkøkken her hjemme, men f.eks. i USA er mobile kitchen noget som rigtig mange kender til. Her på betontag.dk – renovering kan du se mere om dette koncept med et mobilkøkken.

Skurvogn

Når man bygger om eller ligger et nyt tag, så er det ofte man ikke kan bruge sin bolig til at sove i. Her kan en container skurvogn være løsningen. En sådan skurvogn er ikke blot et grønt skur på hjul, hvor i man sidder og spiller kort i regnvejr. Men det er en praktisk enhed hvor i man kan opstille flere sengepladser og bruge til at sove tørt og sikkert om natten. Fordelen ved en container skurvogn frem for en almindelig skurvogn, er at de kan placeres side om side, og derved spare lidt plads, men endnu smartere er at de også kan placeres oven på hinanden, og dermed spare endnu mere plads. Så er du ved at renovere tag, så kan en sådan skurvogn nemt løse dit soveplads problem. Kan også nemt kobles sammen med et mobilkøkken.

Bad/wc

Toilet forhold er noget af det som ofte er sværest at undvære hvis man renoverer hus eller tag. Derfor kommer vi ikke uden om den alt afgørende toilet container. Den kommer fuldt udstyret med bad og wc forhold, og placeres blot der hvor du har brug for et midlertidigt badeværelse. En praktisk og nem løsning for hele familien under bygge projektet.

Eksempel på en container skurvogn, pavillon og mobil køkken

Pavillon

En pavillon er andet end blot et lille havetelt. Det er også en container som kan bruges til udstilling, opbevaring, mødelokale eller som midlertidigt kontor, så man har et sted at arbejde fra mens der bliver lagt nyt tag eller opsat nyt køkken. Disse pavillon containere har ikke samme form som de klassiske affalds containere, men er ofte bygget op af 2-3 sammensatte containere, så man dermed har et noget større gulv areal. For mange er netop det med at man ikke behøver at sidde inde i huset omgivet af håndværkere, fordelen ved denne pavillon, hvor man i stedet har mulighed for at flytte sit kontor ud i haven, og nyde freden og roen derude. Her fordelen så jeg et andet eksempel på bruge af en containerpavillon, det var en skole som ikke havde plads til alle klasserne, så de havde opsat to styk pavilloner og benyttede dem som midlertidige klasse lokaler. En hurtig og nem måde lige at få lidt ekstra midlertidig plads på, frem for at skulle til at bygge nyt, som måske kun bliv brugt i et begrænset tidsrum alligevel. Derfor er denne her løsning utrolig brugbar i mange forbindelser. Du for din pavillon leveret der hvor den skal bruges, og når du er færdig kommer der en lastvogn og henter den igen, du husker blot at tømme den for dine ting først.

Messestand eller salgsbod

En lidt anderledes brug af containere, er eksempelvis en mobil salgsbod. Her kan man benytte en modificeret container til at sælge sin varer lige der hvor der er brug for dem. Det kunne f.eks. være i form af en midlertidig isbod, hvor man gerne vil være der hvor kunderne er om sommeren, men ikke ønsker at tegne lange eller dyre lejemål. Så har du i stedet en transportable messestand eller salgsbod, du kan placerer lige hvor du vil (selvfølgelig med grundejerens tilladelse). Ofte er denne løsning både smartere og billigere, end hvis man skulle leje og indrette et lokale til samme brug. Og det bedste er at du nemt kan flytte rundt efter hvor kunderne er, så den ene uge er du måske i blokhus, ugen egen efter på Nørresundby torv.

For kort lige at summe nogle af anvendelses områderne op:

 • Affalds container
 • Mobil Køkken
 • Pavillon/ekstra plads
 • Skurvogn/beboelses
 • WC/Bad
 • Messestand/salgsbod

Som du kan se, så er der faktisk en hel del forskellige problem stillinger, som nemt og hurtigt kan løses med en mobil container enhed. Der er flere firmaer som f.eks. DC supply A/S fra Nørresundby der har specialiseret sig i forskellige typer af special containere. Især i forbindelse med ombygning af boliger eller opsætning af nyt tag, kan de være utrolig brugbare frem for at man evt. skal ud og bo et andet sted under forløbet.

Top