Iphone 7 cover – en voksende trend

Mobilcovers er efterhånden gået hen og blevet en kæmpe ting her i Danmark. Næsten alle danskere ejer en mobiltelefon, og en stor del af disse danskere benytter forskellige typer af covers til deres telefon.
I denne artikel kommer vi til at se lidt nærmere på nogle af de bedste mobil covers til den populære Iphone 7 og 7 plus, som efter min mening er en rigtig god telefon lige for tiden. Den nye 8 og 10 syntes stadig er alt for dyr i forhold til hvad du får ekstra med i prisen.

Hvilket iphone 7 cover er bedst?

Der findes rigtig mange dårlige covers på marked, og alt for mange forhandlere af disse. Derfor gælder det om at finde en god og pålidelig forhandler som har de rigtige produkter og til den rigtige pris. Den bedste jeg indtil videre har fundet her i Danmark er Capida. Det har et rigtig stort udvalg til næsten alle mobiltelefoner og i en god kvalitet. Jeg har selv købt et iphone 7 plus cover til min mobil herfra, og er rigtig glad for det. Der er masser af iphone 7 plus cases at vælge imellem. Hvilket cover som er bedst er meget en smagssag. Nogle vil have et blødt silikone cover, mens andre heller vil have et lækkert lædercover til deres mobil. Men lad os se lidt på hvilke som ikke er helt dumme at overveje.

Læs mere: Capida.dk – iphone 7 cover

Hvilke cover til iphone 7 bør man overveje?

Mange digital enheder som mobiler kræver en hvis pleje og god håndtering, hvis du vil have de skal fungere i lang tid. En rigtig god måde at forlænge levetiden på din telefon, er ved at benytte et godt mobilcover. Ikke alene beskytter det telefonen mod slag og stød, men minimere også de skrammer og ridser som man ellers undgår sin telefon får. Taber du din telefon kan det også være med til at forhindre telefonen går i stykker.
Siden lanceringen af Iphone 7/7 plus, har folk været helt vilde med disse 2 modeller. De folk som har købt dem, vil derfor gerne sikre sig at de holder så lang tid som muligt og beskytte dem godt. Derfor er der blevet solgt rigtig mange iphone 7 covers.
Men en stor del af dem som benytter sig af cover til iphone 7, gør det fordi det giver dem mulighed for at ændre stil og udseende på mobiltelefonen på en nem og effektiv måde. Det tager jo ikke meget tid, lige at skifte et cover og så ser den pludselig helt anderledes ud. Er man f.eks. seriøs forretningsmand, så kunne et eksklusivt lædercover jo være en fin ting der til, er man teenager pige, så er et mobil cover med masser af bling måske den stil man gerne vil have. Men lad os se på et par eksempler på nogle af de mest almindelige type af Iphone covers.

Phone 7 and 7 Plus lædercover med pung

Mobil cover til Iphone 7
Du kender sikkert problemet med både at have sin mobiltelefon i lommen, sammen med sin tegne bog. Det fylder rigtigt godt. En løsning på dette problem er at købe et iphone cover med tegnebog i. Du vil blive overrasket over hvor mange ting, man faktisk kan opbevare i disse typer af mobil covers. Mange af de forskellige covers inde på Capida.dk har mulighed for at du kan opbevare ting som penge, kreditkort og den slags i dem. Dermed slipper du helt for at have din tegnebog med dig og kan nøjes med telefonen. Nogle af disse er af ægte læder og ser rigtig business agtig ud. Problemet med nogle af disse typer af mobilcover er at godt kan gøre din telefon lidt for stor og klodset, så det gælder om at finde en model som et tyndt og alligevel giver plads til de ting du har brug for. Ofte kommer de med magnetisk slip cover, som efter min mening er den bedste løsning. Så et lædercover med pung er en rigtig god løsning til din Iphone 7 og 7 plus.

Har du masser af lyd og video på din telefon, så er denne type cover måske ikke det bedste valg til dig, men vil du gerne have er mere eksklusivt look på din Iphone, så kan det bestemt anbefales.

iPhone 7 and 7 Plus bumper cover

Bumper cover til mobiltelefoner fra Capida

En bumper case, er rigtig måde at beskytte sin telefon på. Udover god beskyttelse giver et bumper case adgang til alle porte og knapper på din IPhone 7/7 Plus, noget som man ikke altid ser i tegnebogs modellen. En anden fordel ved dette mobil cover, er at det ikke fylder så meget i lommen som visse andre typer gør.
Når du vælger et iPhone 7 bumper cover, skal du være opmærksom på at det passer til din telefon. Siden lanceringen af iPhone 6 har Apple bibeholdt to dimensioner for deres smartphones: 4,7 “og 5,5”. Hvis du ikke er ny til Apple økosystem, ved du, at iPhone 6, 6s og 7 er tilgængelige i 4,7 “størrelse; og iPhone 6 Plus, 6s Plus, SE og 7 Plus fås i 5,5 “størrelse.

Denne type cover giver en god allround beskyttelse til din smartphone. Disse er som regel lavet af polycarbonat og TPU, hvor kombinationen sikrer fuldstændig sikkerhed og beskyttelse. Mange mærker producere disse bumpers med slank profil, så din telefon fylder så lidt som muligt i lommen. En anden fordel ved dette cover, er at det giver et godt greb når du holder telefonen i hånden. Det gør den mere praktisk at tale i, og mindsker risikoen for at den glider ud af hånden på dig. Noget som faktisk sker mere end man lige skulle tro.

Så selvom der er flere hundrede forskellige Iphone 7 covers, så er det især disse 2 typer som jeg kan anbefale. 2 slags cover som man ikke går helt galt med at købe. Er man ikke til den model med pung, så er et traditionelt bumper cover ofte den helt rigtige løsning. Husk at et godt mobilcover beskytter din telefon og forlænger levetiden, så er det ofte en rigtig god ide at investere i et sådant. Prisen er som regel nede på et niveau hvor alle kan være med.

Kilde:
Capida.dk
Vesteralle 11
9760 Vrå
Danmark
Web: www.capida.dk