Helse og sundhed – med Nupo og Nutrilett

med24.dk  - info om nupo og nutrilettNu skal alt jo ikke blot handle om brænde og briketter, der skal også være plads til at kunne skrive lidt om, hvad man ellers har på hjertet af ting jeg også syntes er interessante. Nu er jeg jo desværre ikke helt ung længere, og det begynder at kunne mærkes på ens helbred. Man bliver hurtigere forpustet, og skulle man risikere at lave noget fysisk arbejde, så er kroppen noget længere om at komme sig over det.
Det besluttede jeg så at gøre noget ved, og lagde derfor min livsstil lidt om, med mere fokus på helse og sundhed, masser af motion og få smidt par af de overflødige kilo jeg bærer rundt på. Derudover gælder det om at få de rigtige vitaminer og kosttilskud.

Læs også: Sådan opnår du et godt vægttab med Nupo

Mine erfaringer med Nupo

For mig var den nemmeste måde at tabe lidt vægt på, faktisk at benytte mig af produkterne Nupo og Nutrilett fra med24.se. Det er to typer af kosttilskud, eller rettere sagt, måltidserstatninger. Det går i alt simpelhen ud på at man udskifter et, eller flere af sine måltider med produkter fra Nupo eller Nutrilett. Det kan f.eks. være deres bar (som smager ganske glimrende), deres supper (er jeg personligt ikke helt vilde med) eller deres protein drikke (som også er ok). I mit tilfælde valgte jeg at starte dagen med en protein drink fra Nupo, 1 stykke frugt til formiddag og en Nutrilett bar (med chokolade), til middag. Om eftermiddagen, kunne finde på at snuppe en halv Nupo bar eller et stykke frugt mere.

Til aften stod den på ganske almindeligt dansk mad, hvor jeg havde udskiftet en smule, af den alt for store mænge kartofler jeg plejer at spise, med lidt ekstra grønsager. Alle mine produkter fra Nupo og Nutrilett køber jeg inde på med24.se i Sverige, da priserne er lidt lavere der, og i forbindelse med mit arbejde kommer jeg ofte forbi Sverige. Udover at købe mine slankeprodukter der, køber jeg også gerne produkter som:

  • New Nordic Chili Burn
  • XL-S Medical Fedtbinder
  • Nupo Choko slankepulver

Så er jeg altid dækket temmelig godt ind på helse og sundheds siden. Allerede nu, efter blot er par måneder, kan jeg mærke en stor forskel. Jeg er meget mere motiveret til dagligt, og har det fysisk bedre end jeg haft det i mange år.

Læs mere: Hvorfor helse og sundhed er vigtigt for dig

Kost og motion

Efter der så var kommet styr på kosten, så var det tid til næste skridt – nemlig motion. Da jeg næsten ikke har flyttet mig mere end fra bilen, og til huset de sidste mange år, var det ret hårdt at komme i gang. Jeg startede ud med at cykle lidt, da det for mig var den nemmeste form for træning at komme i gang med. Efter 3 uger med cykling 3 gange om ugen, begyndte jeg så småt med løb. Det er for mig vigtigt at starte stille ud, sidste gang jeg gav mig i kast med løbetræning, gik jeg lidt for hårdt til den, og måtte efter en måned, stoppe igen p.g.a problemer med knæet. Derfor blev der i starten skruet godt ned for tempoet og distancen. Derefter øgede jeg enten hastigheden eller distancen med 10% hver gang, samt sørgede for at få noget protein og kulhydrater efter træning. Dette er hovedsagligt i form af en Nupo bar, som jeg køber når de er på tilbud hos med24.

Nu kører træningen faktisk rigtigt godt. Mit trænings program består af følgende:

  • Mandag: 25km cykling
  • Tirsdag: 5km løb
  • Onsdag: slappe af
  • Torsdag: 15km cykling i hurtigt tempo
  • Fredag: 8km løb
  • Lørdag/Søndag: slappe af, evt gå en smule

Livsstil omlægning ikke en slankekur

Vil man opnå et varigt vægttab, så handler det ikke om at bruge en hurtig slankekur. Du kan man nogle ekstrem kurer jo hurtigt tabt en masse kg, men langt de fleste vil efter de så stopper kuren, tage alle kiloene (eller flere) på igen i løbet af et par måneder. Så er man jo lige vidt. Derfor handler varige vægttab altid om en omlægning af din livsstil. Jeg siger ikke man helt skal holde fra fed mad og den slags. Men sørg for der er en god balance imellem hvor meget du motionerer, og hvad du spiser. Løber du f.eks. en 6-7km hver dag, så er der ikke noget problem i lige at snuppe en kage til morgenmaden, den forbrænder du alligevel på løbeturen. Men sidder du på kontor hele dage, så er det måske en af de ting man bør holde sig fra. Det handler altså om at finde den perfekte balance, hvor du forbruger lige så meget som du indtager. På den måde kan man holde en stabil vægt, når man så endelig har opnået sin ideel vægt.

Skal du tabe vægten, så kan en slankekur med f.eks. New Nordic Chili Burn, XL-S Medical Fedtbinder og Nupo produkterne, være en god måde lige at komme i gang på, og får en hurtig succes oplevelse. Husk bare at på det med balancen, når du så har tabt de kilo du gerne vil af med. Vær også opmærksom på at en meget stor del af de mange slankeprodukter som kan købes. Ikke altid er helt så effektive som man umiddelbart skulle tro. Faktisk så har omkring 90% af slanke produkter, en meget ringe eller slet ingen effekt på dit vægttab. I hver fald, hvis vi snakker lovlige. Der findes et hav af ulovlige slankeprodukter på marked, som f.eks. Thermapower, som har en mere mærkbar effekt. Men desværre har mange af disse, også temmelig alvorlige bivirkninger i nogle tilfælde. Hvilket også er grunden til at de er blevet ulovlige.

Læs også: Med24 i test om Avent babyprodukter

Skriv dine fremgange ned

Jeg kan allerede nu mærke en stor fremgang, og kan også mærke at min kondition og mit blodsukker er betydeligt bedre. Efter den første måned var vægten faldet med 6kg og yderligere 4kg her en måned efter igen. Jeg er nu i gang med 3. måned og har det mærkbar bedre. Kosten er stadig i fokus og jeg benytter mig stadig af principperne i en Nupo slankekur tilsat lidt ekstra produkter fra Nutrilett, de smager simpelthen bedre, men indeholder desværre også flere kalorier. Har du også fået lyst til at ligge din livsstil om, og få lidt mere fokus på helse og sundhed, så kan det bestemt anbefales. Her er et par henvisninger til hvor i selv kan købe disse produkter til at komme i gang med en omlægning af jeres livsstil.

helse og sundhed med nupo tilbud og New Nordic Chili Burn produkter fra med24 - dit online apotek og butik for helse produkter og kosttilskud